Ημερομηνία : 17/10/2018

Αρ. Πρωτ.:171

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ημαθίας διοργανώνει ημερίδα στις 24/11/2018 ημέρα Σάββατο στο Ξενοδοχείο Βεροιόπολις 2χιλ. Βέροιας-Ασωμάτων με θέμα :

 

      1)  Η λειτουργική εναρμόνιση της Ολικής Οδοντοστοιχίας στο περιβάλλον της.

      2)  Οι σύνδεσμοι ημιακριβείας ως σύμμαχοι συγκράτησης στις επένθετες  Οδοντοστoιχίες

Ομιλήτρια ημερίδας κ. Όλγα Νάκα, DDS, MClinDent, PhD,Επίκουρη Καθηγήτρια,Τομέας Προσθετικής, Τμήμα Οδοντιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας,Α.Π.Θ.

Η ημερίδα είναι δωρεάν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

 

9:30 -10:00   Εγγραφές

 

10-11:30       Θέμα: Η λειτουργική εναρμόνιση της Ολικής Οδοντοστοιχίας στο περιβάλλον της.

 

11:30-12:00   Διάλειμμα

 

12:00-13:30   Θέμα: Οι σύνδεσμοι ημιακριβείας ως σύμμαχοι συγκράτησης στις επένθετες οδοντοστοιχίες.

 

Το πρόγραμμα της ημερίδας θα μοριοδοτηθεί με 3 (τρία) Μόρια

Οι συμμετέχοντες από άλλο Νομό θα πάρουν 1(ένα) Μόριο επιπλέον.

Η Δρ.Νάκα είναι Επίκουρη Καθηγήτρια στον Τομέα Προσθετικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές τις σπουδές στο ίδιο Πανεπιστήμιο,όπου και συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές,λαμβάνοντας το τίτλο του διδάκτορα.

Ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MasterofClinicalDentistyinFixedandRemovableProsthodontics στοKing’sCollegeLondon,όπου μεταξύ άλλων είχε την τιμή να λάβει την υποτροφία HenryScheinLeadershipScholarship για τη μέχρι τώρα συμβολή της στον τομέα της Οδοντιατρικής.

Είναι HonoraryTeacher στα μεταπτυχιακά προγράμματα FixedantRemovableProsthodontics και AestheticDentistry στο King’sCollegeLondon.Πλέον των μεταπτυχιακών της σπουδών,έχει ολοκληρώσει μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα Εμφυτευματολογία στη διεθνή επιστημονική εταιρεία lnternationalTeamforlmplantology.ΕίναιITIFellow, ITI RegisteredSpeaker και κατέχει τη θέση του ThessalonikiITIstudyClubDirector.Είναι συγγραφέας  σε επιστημονικές μελέτες,δημοσιευμένες σε ελληνικά και διεθνή έγκριτα περιοδικά, σε κεφάλαια βιβλίου και έχει λάβει μέρος σε 70 περίπου ανακοινώσεις και εισηγήσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια.Είναι Ταμίας στη Στοματολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος, μέλος σε  ελληνικές και διεθνείς επιστημονικές εταιρείες και κριτής σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά.