Αγαπητοί συνάδελφοι σας παραθέτουμε όλα τα απαραίτητα βήματα για την πιστοποίηση των Οδοντιάτρων στον ΕΟΠΥΥ σχετικά με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση της ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗΣ – ΓΝΑΘΟΓΡΑΦΙΑΣ

Βήματα πιστοποίησης για την συνταγογράφηση Πανοραμικής- Γναθογραφίας

1. ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ: https://www.eopyy.gov.gr

2. ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

3. ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

4. ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

5. ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΕΓΓΡΑΦΗ ΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΚΠΥ

ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΡΤΕΛΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ / ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΙΑΤΡΩΝ (Καλωσορίσατε στην Ηλεκτρονική Υπηρεσία Διαχείρισης Λογαριασμού – Πιστοποίησης Ιατρών)

Επιλέξτε:

• «Εγγραφή χρήστη», στην περίπτωση που επιθυμείτε να εγγραφείτε για πρώτη φορά στην Ηλεκτρονική Υπηρεσία Πιστοποίησης. Με το πέρας της διαδικασίας θα εμφανιστούν στην οθόνη τα στοιχεία εγγραφής σας, τα οποία μπορείτε να εκτυπώσετε.

• «Επανεγγραφή χρήστη», στην περίπτωση που είστε ήδη χρήστης των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών Ιατρών, αλλά έχετε ξεχάσει τον κωδικό χρήστη (username) ή έχετε ξεχάσει το συνθηματικό (password) και τον κλειδάριθμο σας. Για την επανεγγραφή σας θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με αυτή της επιλογής, «Εγγραφή χρήστη».

• «Απώλεια Συνθηματικού», επιλέξτε το στην περίπτωση που είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης αλλά έχετε ξεχάσει το συνθηματικό σας, προκειμένου να αποκτήσετε καινούργιο (προϋποθέτει εισαγωγή του ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΥ που σας αποδόθηκε ηλεκτρονικά κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία μας).

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΧΡΗΣΤΗ

* ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ TAXIS NET

* ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ USERNAME ΚΑΙ PASSWORD

* ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΗΤΑΕΙ Η ΑΙΤΗΣΗ

* ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟ EMAIL ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΑΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ.

Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα στέλνετε email στο edapy@eopyy.gov.gr γράφοντας τα παρακάτω στοιχεία:

• ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

• ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

• ΑΜΚΑ

• ΤΣΑΥ

• ΑΦΜ

ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΩΝ

1. Εγγραφή στην ΗΔΙΚΑ

2. Εγγραφή στην ηλεκτρονική υπηρεσία πιστοποίησης για γνωματεύσεις / συνταγογράφηση παροχών ΕΚΠΥ

Σημείωση: Σας ενημερώνουμε ότι αρκετά Διαγνωστικά Κέντρα δε δέχονται το παραπεμπτικό λόγω μη σύμβασης με τον ΕΟΠΥΥ. Σε αυτή τη περίπτωση ο ασθενής θα πρέπει να απευθυνθεί σε Φορείς του Δημοσίου για τη συνταγογράφηση.